De grootste kwaliteitskrant van Nederland
met award-winnende journalistiek

<  Terug naar het overzicht
  • Bezorgd vóór 7.00 uur en op zaterdag voor
    9.00 uur ‘s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en in de app
  • Al vanaf 2,- per week
De Volkskrant

Kies het abonnement dat bij je past

Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

Abonnementsduur:

Maandag t/m zaterdag

Zaterdag
+ digitaal

Digitaal

Digitaal Basis

 
Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 4,27

per week

2,62

per week

1,77

per week

Alleen bij een
looptijd van
1 jaar

per week

Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
 
Onbeperkt online artikelen
Interactieve Digitale Editie (in de app)
Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: Volkskrant Magazine, Zaterdag en Boeken & Wetenschap
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)

Maandag t/m
zaterdag

4,27

per
week

Bekijk  »

Zaterdag +
digitaal

2,62

per
week

Bekijk  »

Digitaal

1,77

per
week

Bekijk  »

Digitaal Basis

Alleen bij een looptijd van 1 jaar

0,81

per
week

Bekijk  »

Maandag t/m zaterdag:

Onbeperkt online artikelen
Interactieve Digitale Editie (in de app)
Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: Volkskrant Magazine, Zaterdag en Boeken & Wetenschap
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
Kortingsperiode: 3 jaar
Weekprijs: 4,27 per week
Bestel  »

Abonnementsduur:

3 jaar 2 jaar 1 jaar
De Volkskrant aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees.
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

Over de Volkskrant

De Volkskrant is de grootste kwaliteitskrant van Nederland met scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie. De Volkskrant zoekt altijd uit hoe het echt zit en brengt alle kanten van een verhaal. Lees, zie en hoor waarom iets gebeurt en wat de verschillende meningen daarover zijn.

Alles wat op de site, in de app en in de krant staat, wordt vergaard, gecheckt en gepresenteerd door een redactie van 190 journalisten en 500 freelancers. Onder wie prominente columnisten, onderzoeksjournalisten, topinterviewers en een netwerk van 18 correspondenten over de hele wereld. De Volkskrant sleepte de afgelopen jaren van alle media dan ook de meeste journalistieke prijzen in de wacht. Naast nieuws, achtergronden en duiding heeft de Volkskrant veel aandacht voor debat en opinie, waarbij alle kanten aan bod komen. De Volkskrant gidst zijn lezers uitgebreid door politiek, wetenschap, kunst en cultuur, literatuur en sport

Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant

De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief Volkskrant magazine en de twee katernen Zaterdag en Boeken & Wetenschap.

Magazine, Zaterdag en Boeken & Wetenschap

Volkskrant Magazine Vol inspiratie, persoonlijke verhalen, fotografie, columns en reportages over mode, wonen, uitgaan, eten en drinken.

Zaterdag Relevante journalistiek van de bovenste plank, interviews en verrassende rubrieken. Met veel ruimte voor verdieping en opinie.

Boeken & Wetenschap Recensies, tips, columns over literatuur en poëzie en boeiende reportages over de wereld van kennis en wetenschap.

Veelgestelde vragen

Kan ik als nieuwe abonnee van de Volkskrant meteen de krant lezen?
Ja! Direct na aanvraag van je Volkskrant-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op volkskrant.nl en in de mobiele Volkskrant app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de krant en onbeperkt toegang tot alle online artikelen

Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen
Met de mobiele Volkskrant app blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen.
De onafhankelijke redactie van de Volkskrant maakt zich sterk voor goede onderzoeksjournalistiek inclusief alle online artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle Volkskrant-abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze online artikelen die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.
De Volkskrant wordt doordeweeks bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digitale editie en de digtale krant (pdf) staan ‘s ochtends vroeg om 6.00 uur online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd vóór 9.00 uur ’s ochtends
Als je op vakantie bent of om een andere reden langer van huis bent, dan kun je bij de Volkskrant gebruikmaken van de vakantieservice. Met deze vakantieservice kun je de bezorging tijdelijk pauzeren of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op de website van de krant. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent. Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen met je persoonlijke account op volkskrant.nl.
Nadat je een Volkskrant-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je vervolgens online een persoonlijk Volkskrant account aanmaken. Dit account heb je nodig om gebruik te maken van alle abonnee voordelen, maar in jouw persoonlijke account kun je ook je (abonnements)gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de telefonische klantenservice van de Volkskrant.