<  Terug naar het overzicht

De betrokken, constructieve en
prijswinnende krant met idealen

  • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor 9.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf 1,20 per week
Trouw

Kies het abonnement dat bij je past

Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

Abonnementsduur:

Maandag t/m zaterdag

Zaterdag
+ digitaal

Digitaal

Digitaal Basis

 
Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 4,27

per week

2,62

per week

1,77

per week

Alleen bij een
looptijd van
1 jaar

per week

Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
 
Onbeperkt online artikelen
Interactieve Digitale Editie (in de app)
Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: magazine Tijdgeest
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)

Maandag t/m
zaterdag

4,27

per
week

Bekijk  »

Zaterdag +
digitaal

2,62

per
week

Bekijk  »

Digitaal

1,77

per
week

Bekijk  »

Digitaal Basis

Alleen bij een looptijd van 1 jaar

0,81

per
week

Bekijk  »

Maandag t/m zaterdag:

Onbeperkt online artikelen
Interactieve Digitale Editie (in de app)
Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: magazine Tijdgeest
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
Kortingsperiode: 3 jaar
Weekprijs: 4,27 per week
Bestel  »

Abonnementsduur:

3 jaar 2 jaar 1 jaar
Trouw aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees.
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

Over Trouw

Met een abonnement op Trouw haal je nieuws en verdieping in huis. Trouw staat bekend als levensbeschouwelijk dagblad. Lees het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, opinie, reisverhalen en regionaal nieuws.

Trouw verslaat het nieuws. Het échte nieuws welteverstaan, want de waan van de dag wil de krant weerstaan. Trouw duidt het nieuws. De krant duikt in de geschiedenis, achterhaalt drijfveren van hoofdrolspelers, kijkt ver over de grens om te begrijpen hoe het zit. Trouw legt het accent op politiek nieuws, en biedt veel ruimte voor opinie & debat. Over duurzame ontwikkeling wordt dagelijks bericht, niet alleen over de problemen maar ook over de oplossingen. Trouw heeft een uitgebreid, wereldwijd netwerk van correspondenten. De kwaliteits- en onderzoeksjournalistiek van Trouw valt regelmatig in de prijzen.

Je kunt Trouw op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot Trouw op smartphone, tablet of computer. Maar hoe je de krant ook leest, overal vind je de journalistiek zoals je van Trouw gewend bent: evenwichtig en diepgaand. Een krant die geen zekerheden schreeuwt, maar durft te twijfelen. Een krant waarbij je je thuis voelt.

Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant

De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief het magazine Tijdgeest.

Tijdgeest

Tijdgeest Een 64 pagina’s tellend magazine dat zich richt op de uitdagingen van het leven. Met populaire rubrieken als Moderne Manieren van Beatrijs Ritsema, Koken met Karin, Framing van Hans de Bruijn en Poëzie van Janita Monna. Ook is er veel aandacht voor literatuur en vind je in dit magazine persoonlijke en opiniërende essays, interviews, columns en fotoreportages.Veelgestelde vragen

Kan ik als nieuwe abonnee van Trouw meteen de krant lezen?
Ja! Direct na aanvraag van je Trouw-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op trouw.nl en in de mobiele Trouw app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de krant en onbeperkt toegang tot alle online artikelen.

Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.
Met de mobiele Trouw app blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen.
De onafhankelijke redactie van Trouw maakt zich sterk voor goede onderzoeksjournalistiek inclusief alle online artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle Trouw-abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze online artikelen die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.
Trouw wordt doordeweeks bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digtale krant (pdf) staat ‘s ochtends vroeg om 6.00 uur online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd vóór 9.00 uur ’s ochtends.
Als je op vakantie bent of om een andere reden langer van huis bent, dan kun je bij Trouw gebruikmaken van de vakantieservice. Met deze vakantieservice kun je de bezorging tijdelijk pauzeren of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op trouw.nl. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent. Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen met je persoonlijke account op trouw.nl.
Nadat je een Trouw-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je vervolgens online een persoonlijk Trouw-account aanmaken. Dit account heb je nodig om gebruik te maken van alle abonnee voordelen, maar in jouw persoonlijke account kun je ook je (abonnements)gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de telefonische klantenservice van Trouw.