<  Terug naar het overzicht

Verrijk jezelf met kwalitatieve en
bekroonde onderzoeksjournalistiek

  • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor
    8.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf 2,- per week
NRC

Kies het abonnement dat bij je past

Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

Abonnementsduur:

Maandag t/m zaterdag

Zaterdag
+ digitaal

Digitaal

Digitaal Basis

 
Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 4,27

per week

2,62

per week

1,77

per week

Alleen bij een
looptijd van
1 jaar

per week

Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
 
Onbeperkt online artikelen
Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: Opinie & Debat, Economie, Carrière, Wetenschap en Leven
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)

Maandag t/m
zaterdag

4,27

per
week

Bekijk  »

Zaterdag +
digitaal

2,62

per
week

Bekijk  »

Digitaal

1,77

per
week

Bekijk  »

Digitaal Basis

Alleen bij een looptijd van 1 jaar

0,81

per
week

Bekijk  »

Maandag t/m zaterdag:

Onbeperkt online artikelen
Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: Opinie & Debat, Economie, Carrière, Wetenschap en Leven
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
Kortingsperiode: 3 jaar
Weekprijs: 4,27 per week
Bestel  »

Abonnementsduur:

3 jaar 2 jaar 1 jaar
NRC aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees.
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot nrc.nl
  • 14 dagen bedenktijd

Over het NRC

Al meer dan 50 jaar bedient het NRC trouwe, hoogopgeleide lezers met kwalitatieve journalistiek. Met het NRC ben je als lezer in staat om een eigen mening te vormen over belangrijke ontwikkelingen en gebeurtenissen. Juist in een tijd van vluchtigheid, oppervlakkigheid en nepnieuws is kwalitatieve journalistiek ontzettend belangrijk.

De uitzoek- en onderzoeksjournalistiek van NRC biedt heel veel achtergrond en analyse, unieke pennen en een brede aandacht voor nieuws in binnen- en buitenland. Het NRC hecht meer dan veel andere kranten veel waarde aan haar eigen buitenlandcorrespondenten. Buitenlands nieuws wordt niet 1-op-1 overgenomen van buitenlandse bronnen, maar zelf onderzocht en belicht vanuit een Nederlands perspectief en met Hollandse nuchterheid. Kortom, als je durft te denken, dan kies je voor een abonnement op het NRC.

Het NRC heeft speciale aandacht voor politieke en economisch nieuws. Daarnaast wordt er in prachtige bijlagen en katernen ook veel aandacht besteed aan sport, cultuur en wetenschap. Het NRC is een plek waar meningen kunnen en mogen botsen.

Dit ziet je ook duidelijk terug in de extra dikke zaterdagkrant van het NRC. Deze dikke weekendkrant staat vol met actualiteit, achtergronden, duiding en dagelijkse zaken en onderwerpen die het nieuws niet halen.

Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant

De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief de katernen Opinie & Debat, Economie,
Carrière, Wetenschap en Leven.

Opinie & Debat Relevante journalistiek van de bovenste plank, interviews en verrassende rubrieken. Met veel ruimte voor verdieping en opinie.

Wetenschap en Leven Recensies, tips, columns over literatuur en poëzie en boeiende reportages over de wereld van kennis en wetenschap.

NRC-abonnees uit Amsterdam of Rotterdam ontvangen bovendien elke zaterdag een exclusieve bijlage over hun stad.

Veelgestelde vragen

Kan ik als nieuwe abonnee van het NRC meteen de krant lezen?
Ja! Direct na aanvraag van je NRC-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw persoonlijke gegevens. Aan de hand van deze e-mail kun je een persoonlijk account aanmaken op nrc.nl. Met dit account kun je direct inloggen en beginnen met lezen op nrc.nl en in de mobiele NRC app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de krant en onbeperkt toegang tot alle online artikelen.
Met de mobiele NRC app blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen.
De onafhankelijke redactie van het NRC maakt zich sterk voor goede onderzoeksjournalistiek inclusief alle online artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle NRC-abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze online artikelen die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.
Het NRC wordt doordeweeks bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digtale krant (pdf) staat ‘s ochtends vroeg om 6.00 uur online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd vóór 9.00 uur ’s ochtends.
Als je op vakantie bent of om een andere reden langer van huis bent, dan kun je bij het NRC een onderbreking aanvragen. Met deze onderbreking kun je de bezorging tijdelijk pauzeren of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op nrc.nl. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent. Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen met je persoonlijke account op nrc.nl.
Nadat je een NRC-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je vervolgens online een persoonlijk NRC-account aanmaken. Dit account heb je nodig om gebruik te maken van alle abonnee voordelen, maar in jouw persoonlijke account kun je ook je (abonnements)gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de telefonische klantenservice van het NRC.