<  Terug naar het overzicht

Trouw abonnementen en aanbiedingen

 • Bezorgd vóór 7.00 uur en op zaterdag voor
  9.00 uur ‘s ochtends
 • 24 uur per dag actueel via de website en in de app
 • Al vanaf 2,- per week
Trouw. Al vanaf € 2,- per week
de Telegraaf

Bespaar met een Trouw abonnement

Wist je dat een Trouw abonnement interessant voor je is als je al één keer per week los de krant koopt?
Bovendien wordt Trouw dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

  Winkelprijs Abonnementsprijs* Korting
 
Zaterdag 4,25 per krant 4,00 per krant 6% korting
Maandag t/m zaterdag Ma t/m za 3,42 per krant 1,08 per krant 68% korting

* Een Trouw abonnement is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

Pijl
Zaterdag
 
Winkelprijs 4,25 per krant
Zaterdagabonnement* 4,00 per krant
 
Maandag t/m zaterdag
 
Winkelprijs 3,42 per krant
Weekabonnement* 1,08 per krant
 

* Incl. 6 dagen per week de digitale krant.

Kies het Trouw abonnement dat bij je past

Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

Abonnementsduur:

Compleet

Zaterdag
+ Digitaal

Digitaal

Digitaal
Basis

 
Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 6,50

per week

4,-

per week

3,50

per week

Alleen bij een
looptijd van 1 of 2 jaar

per week

Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
 
Onbeperkt online artikelen Vink Vink Vink Vink
Interactieve Digitale Editie (in de app) Vink Vink Vink Vink
Digitale krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink
Elke zaterdag: magazine Tijdgeest Vink Vink Vink Vink
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink Vink Vink Vink
Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink

Compleet

6,50

per
week

Bekijk  »

Zaterdag + Digitaal

4,-

per
week

Bekijk  »

Digitaal

3,50

per
week

Bekijk  »

Digitaal Basis

Alleen bij een looptijd van 1 of 2 jaar

2,-

per
week

Bekijk  »

Maandag t/m zaterdag:

Onbeperkt online artikelen Vink
Interactieve Digitale Editie (in de app) Vink
Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag) Vink
Elke zaterdag: magazine Tijdgeest Vink
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink
Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink
Kortingsperiode: 3 jaar
Weekprijs: 6,50 per week
Bestel  »

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar
 • Altijd veilig en snel betalen
 • Onbeperkt toegang tot artikelen
 • 14 dagen bedenktijd

Over Trouw

Met een abonnement op Trouw haal je nieuws en verdieping in huis. Trouw staat bekend als levensbeschouwelijk dagblad. Lees het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, opinie, reisverhalen en regionaal nieuws.

Trouw verslaat het nieuws. Het échte nieuws welteverstaan, want de waan van de dag wil de krant weerstaan. Trouw duidt het nieuws. De krant duikt in de geschiedenis, achterhaalt drijfveren van hoofdrolspelers, kijkt ver over de grens om te begrijpen hoe het zit. Trouw legt het accent op politiek nieuws, en biedt veel ruimte voor opinie & debat. Over duurzame ontwikkeling wordt dagelijks bericht, niet alleen over de problemen maar ook over de oplossingen. Trouw heeft een uitgebreid, wereldwijd netwerk van correspondenten. De kwaliteits- en onderzoeksjournalistiek van Trouw valt regelmatig in de prijzen.

Je kunt Trouw op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot Trouw op smartphone, tablet of computer. Maar hoe je de krant ook leest, overal vind je de journalistiek zoals je van Trouw gewend bent: evenwichtig en diepgaand. Een krant die geen zekerheden schreeuwt, maar durft te twijfelen. Een krant waarbij je je thuis voelt.

De weekendbijlagen van Trouw

De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief de weekendbijlage Tijdgeest magazine.

Tijdgeest

Tijdgeest Een 64 pagina’s tellend magazine dat zich richt op de uitdagingen van het leven. Met populaire rubrieken als Moderne Manieren van Beatrijs Ritsema, Koken met Karin, Framing van Hans de Bruijn en Poëzie van Janita Monna. Ook is er veel aandacht voor literatuur en vind je in dit magazine persoonlijke en opiniërende essays, interviews, columns en fotoreportages.Veelgestelde vragen

Welke abonnementen biedt Trouw? Uitklappen

Trouw bied je de keuze uit vier verschillende abonnementen. Je kunt dus zelf bepalen hoe en wanneer je krant wilt lezen. Je kunt kiezen uit:

 • Compleet abonnement:

 • Met een Compleet abonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant en je krijgt toegang tot de digitale versie van de krant op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot alle artikelen. Met een Compleet krantenabonnement heb je dus altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


  • De papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  • Weekendbijlagen: Tijdgeest magazine
  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen
 • Zaterdag + Digitaal abonnement:

 • Met een Zaterdag + Digitaal abonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief alle weekendbijlagen voor urenlang leesplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen (inclusief bijlagen) op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Bovendien heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot alle online en premium-artikelen. Zo ontvang je met een weekendabonnement de zaterdageditie op papier en blijf je de hele week altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.


  • De papieren krant (zaterdageditie)
  • Weekendbijlagen: Tijdgeest magazine
  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot online artikelen
 • Digitaal abonnement:

 • Met een Digitaal abonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot alle artikelen. Zo heb je met een Digitaal krantenabonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot online artikelen
 • Digitaal Basis abonnement:

 • Met een Digitaal Basis abonnement heb je via de website en via de mobiele nieuwsapp onbeperkt toegang tot alle artikelen. Dit zijn nieuwsartikelen waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts. Niet-abonnees kunnen per maand slechts een gering aantal artikelen lezen.


  • Onbeperkt toegang tot online artikelen

Trouw geeft je de keuze uit vier verschillende abonnementen.
De abonnementsprijzen van Trouw zijn als volgt:

3-jarige looptijd

Compleet abonnement: 26,- per 4 weken
Zaterdag + Digitaal abonnement: 16,- per 4 weken.
Digitaal abonnement: 14,- per 4 weken.

2-jarige looptijd

Compleet abonnement: 27,- per 4 weken
Zaterdag + Digitaal abonnement: 17,- per 4 weken.
Digitaal abonnement: 15,- per 4 weken.
Digitaal Basis abonnement: 8,- per 4 weken.

1-jarige looptijd

Compleet abonnement: 28,- per 4 weken.
Zaterdag + Digitaal abonnement: 18,- per 4 weken.
Digitaal abonnement: 16,- per 4 weken.
Digitaal Basis abonnement: 9,- per 4 weken.

Trouw heeft een losse winkelprijs van € 3,42 per krant.

Wist je dat je met een Compleet abonnement flink op de krant kunt besparen? Een losse krant kost je als abonnee slechts € 1,08. Zo krijg je maar liefst 68% korting. Bovendien wordt Trouw dan elke dag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt online artikelen.

De zaterdageditie van Trouw kost in de winkel € 4,25

Wist je dat je met een Zaterdag + Digitaal abonnement veel voordeliger uit bent, als je elke week de zaterdagkrant los koopt? De zaterdageditie kost je als abonee slechts € 4,- per krant waarmee je profiteert van 6% korting. Bovendien wordt Trouw dan elke zaterdag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt online artikelen.

Ja! Direct na aanvraag van je Trouw-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin je inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op trouw.nl en in de mobiele Trouw app. Zo heb je meteen toegang tot de digitale versie van de krant en lees je onbeperkt online artikelen.

Heb je een Zaterdag + Digitaal of Compleet abonnement aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na je aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De onafhankelijke redactie van Trouw brengt elke dag kwaliteitsjournalistiek inclusief alle online artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle abonnees van Trouw en kun je alleen lezen als je bent ingelogd op de website of in de nieuwsapp met je Trouw-account. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van alle voordelen die de krant te bieden heeft.

Met de gratis nieuwsapp van Trouw ben je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met je online Trouw-account. Zo kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en krijg je onbeperkt toegang tot online artikelen.

Trouw wordt maandag t/m vrijdag bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digitale krant staat ’s ochtends vroeg om 6.00 uur online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant uiterlijk bezorgd om 9.00 uur ’s ochtends.

Ja! Je kunt de bezorging van Trouw tijdelijk onderbreken. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of als je vanwege een andere reden langer van huis bent. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je weer thuiskomt.

Naast het aanvragen van een onderbreking, kun je de krant ook op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij vrienden of familie thuis. Zelf kun je de digitale krant dan gewoon door blijven lezen zoals je gewend bent via trouw.nl of in de mobiele Trouw app. Zo blijf je op de hoogte, waar je ook bent.

Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen in je online Trouw-account op trouw.nl. Deze service is alleen mogelijk als je een Compleet abonnement hebt en de krant van maandag t/m zaterdag ontvangt. Geef je afwezigheid minimaal één week van te voren door.

De abonnementen van Trouw zijn verkrijgbaar met een looptijd van één, twee of drie jaar. Hoe langer je de krant leest, des te hoger is jouw korting. De uitzondering hierop is het Digitaal Basis abonnement. Deze is enkel beschikbaar met een looptijd van één of twee jaar. Als abonnee krijg je maximaal 68% korting op de winkelprijs, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Nadat je een Trouw-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je online een Trouw-account aanmaken. Via jouw online account kun je vervolgens al je abonnementszaken regelen en je gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van Trouw.

Openingstijden klantenservice
De klantenservice van Trouw is bereikbaar via:

Telefoon: 088 – 0561 588

Van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur's ochtends tot 21.00* uur's avonds.
Op zaterdag van 8.30 uur 's ochtends tot 13.00 uur ‘s middags.

* De Klantenservice is op werkdagen het beste te bereiken na 14:00 uur.

Je kunt je abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met Trouw klantenservice of door in te loggen in je online Trouw-account.

Opzeggen per telefoon
Je kunt Trouw telefonisch bereiken op 088 – 0561 588.

Opzeggen via je online Trouw-account
Je kunt je abonnement ook opzeggen door in te loggen in je online Trouw-account.