Het grootste aanbod kranten van Nederland
AD / Algemeen Dagblad

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws dankzij de één na grootste betaalde ochtendkrant van Nederland. Als abonnee van AD profiteert u van:

  • Altijd het laatste nieuws en sport, 24/7
  • De bijlage AD Sportwereld op zaterdag
  • Een fijn tabloid formaat
Lees meer
Kies uw abonnement:

Bestel
90,00
4,-
Recensies
Gemiddelde score:
07 februari 2017, lisse, Dhr. L.J bestebreur


Prettige krant
"Ben al een aantal jaren abonnee van het AD, het AD is een prettige krant om te lezen. Actueel met veel sport en ook veel consumentennieuws van allen dagen maar ook de bekende Oliebollen & Friettest die mogen niet ontbreken "
24 november 2016, ridderkerk, Mevr. jfc de bruijn


blij
"ik ben zo blij met het AD, ik ben echt een papieren krantenlezer. Maar met alleen AOW kan ik het alleen niet betalen, gratis of met heeeeel veel korting."
21 maart 2016, HOOFDDORP, Dhr. Ronald Westerhuis


Algemeen Dagblad
"Sinds kort een proefabbonement op het AD. Het is een mooie krant met veel nieuws. Vooral het Sportnieuws is leuk om te lezen. Ik raad deze krant zeker aan. "
Meer weergeven
28 oktober 2015, Stedum, Dhr. M Willems


Een parel
"Verrassend, oprecht nieuws en sensationeel op een eerlijke manier. Dat is vernieuwend en daarom blijft Nieuwe Revu in de traditie van Dirk Sauer een parel."
28 oktober 2015, Maasland, Dhr. C Boer


Autovisie
"Betrouwbare en goede informatie."
28 oktober 2015, Meeuwen, Dhr. A. de Waal


"Goede weergave van de meest recente feiten."
28 oktober 2015, Maassluis, Mevr. . van der Sluijs


"Zo verschrikkelijk goed ik zou niet weten wat hier aan veranderd zou moeten worden."
27 oktober 2015, Hoogezand, Dhr. G. Tjeerdsma


"Perfect voor sportnieuws. Daarnaast heeft AD uitstekende nieuwsberichtgeving."
27 oktober 2015, Deurne, Dhr. H.M.A.J. Linders


AD
"zeer goede berichtgeving. zeer goed sport nieuws "
27 oktober 2015, Damwoude, Mevr. S. Kingma


AD
"heerlijk ,smorgens de gordijnen open en dan eerst mijn krantje pakken ,gauw thee ,brood smeren ,en dan alvast beginnen met lezen ,en dat doe ik zo de hele dag door ,tussen mijn werkzaamheden in ,dus met recht een dagblad te noemen !!!!!En weet je wat zo l "
27 oktober 2015, Driebergen, Mevr. A.M. Oste


AD
"nieuws uit de regio en uit het land vind ik fijn om mee te beginnen smorgens "
27 oktober 2015, lise, Dhr. M Griffioen


Avrobode
"prima formaat (A5) leest makkelijk. Alle belangrijke zenders (nederlands, regionaal en internationaal) zijn vermeldt. Leuke interviews en dit alles tegen een goede prijs."
27 oktober 2015, schiedam, Dhr. n.. van immerseel


volkskrant
"Volkskrant gaat dieper in op actuele onderwerpen en geeft de Nederlandse samenleving en economie meer aandacht dan de andere dagbladen waarbij vooral objectief wordt geschreven en niet alleen maar sensationeel. Duidelijke weergave waarbij de lezer niet direct de paniekreactie krijgt dat er niets zou kloppen in de Nederlandse samenleving. Beschouwend , duidelijk en werkelijk nieuws dat de lezer zelf laat oordelen en beoordelen."
27 oktober 2015, Hoogezand, Dhr. E.M. Hidding


Niewswaarde
"Ik vind de nieuwswaarde van het AD prima, goed en actueel."
27 oktober 2015, ruinen, Dhr. hjam koopman


goede krant
"prettig om te lezen. altijd nieuws van belang. altijd netjes op tijd bezorgd"
27 oktober 2015, Veendam, Mevr. I Kappen


Goed
"Elke dag word ik weer blij als ik met mijn krantje en een kopje thee wakker word. Een super-goed begin van de dag. "
27 oktober 2015, Drachten, Dhr. F germeraad


Informatieve ochtend krant
"Mooie opmaak van de krant. Schitterende Sport bijlage. Altijd stipt op tijd in de bus. SUPER!!!!!!!!"
27 oktober 2015, Veenendaal, Dhr. J van Nieuwamerongen


Het AD
"Het AD is een mooie handzame krant, zonder schreeuwende kopen en met weinig roddelelementen. Vooral Sportwereld en het regionale nieuws maakt de krant uniek en enig in zijn soort. Geen ander landelijk ochtendblad kan daar aan tippen !!!! Ga zo door !!!"
27 oktober 2015, rheden, Mevr. s heijn


waarom een papieren AD
"Het AD moet je voelen ruiken en horen, de krant geeft mij iedere dag weer het meest complete nieuws vanuit Nederland, de hele wereld maar ook uit mijn eigen regio. Kort krachtig en eerlijk. Kortom een krant waar je bewust voor kiest en die bij je hoort. Vlotte taal en boeiend geschreven. Met natuurlijk in het weekeind extra veel te lezen, eigenlijk een weekblad erbij. Het enige puntje wat mij af en toe stoort, waarom bij sommige nieuwsitems zulke grote foto's, voor mij totaal niet nodig foto's die een kwart pagina innemen, zonde daar had een hoop nieuws kunnen staan."
26 oktober 2015, Dordrecht, Mevr. Marja Kramer


Recessie
"Prima blad het AD! Mijn ouders zijn al meer dan 50 jaar geabonneerd. Mijn vader is 90 en mijn moeder 84 jaar. Om 06.00 wordt de krant al in bed gelezen en mijn vader maakt in de loop van de ochtend zijn Sudoku puzzel. De laatste jaren deelden ze de krant samen met de buren, maar die zijn er mee gestopt dus moeten ze nu sinds jaren afscheid nemen van het algemeen dagblad. Het is voor mij ook te duur om het voor ze te betalen en voor korting komen ze niet in aanmerking want dat hebben ze afgelopen jaar al gehad. Afscheid nemen doet pijn, zelfs van de krant want die hoorde er echt bij.. Ze zijn al die jaren blij geweest met hun "krantje" en 5 december is de laatste dag dat de krant in de brievenbus valt. "
26 oktober 2015, Goes, Dhr. Rick de Wit


Prima
"De PZC is een prima krant waarin veel regionaal nieuws uit Zeeland in staat. Ik ben sinds kort abonnee en het bevalt mij goed. Ik kan PZC aan iedereen uit Zeeland aanraden!"
26 oktober 2015, Heerlen, Dhr. HWA Berg


een geweldige krant in tabloit formaat
"Deze krant lees ik met aandacht en met plezier dat deze krant in tabloit is"
26 oktober 2015, Zutphen, Dhr. T Vosmeijer


Erg leuke krant
"Ik ben zelf krantenbezorger en kan deze krant daarom elke dag lezen, wat ik graag doe. Mijn favoriete deel is 'Sportwereld'', er staan veel belangrijke en algemene dingen in, erg interessant! Wat beter kan is dat het iets uitgebreider zou mogen, meer nieuws. Ik raad hem zeker aan, hij is erg goedkoop overigens. TIP: ga naar ad.nl , doe de buurtentest (vul in: geen abonnee) en je kunt zelf 4 weken gratis abonnee worden."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van dekranten.nl
Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief van dekranten.nl en maak kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,-.
Over AD / Algemeen Dagblad

Het AD is er voor jong en oud. Dit dagblad is het op één na grootste landelijke dagblad van Nederland. Met een abonnement op het AD blijft u dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws in het binnenland en buitenland, economie, politiek, cultuur en sport op een handig tabloid formaat. De krant brengt naast het landelijke nieuws, ook nieuws uit de regio.

Het AD is een toegankelijke en betrouwbare krant met een kleurrijke en tevens rustige lay-out. Iedere dag heeft de krant een speciaal thema in het algemeen katern. Op de zaterdagen wordt de krant aangevuld met de bijlagen AD Weekend en AD Reiswereld. Ook ontvangt u elke dag gratis de bijlage AD Sportwereld. Wilt u ook kennis maken met de voordelen van het Algemeen Dagblad? Neem dan nu een abonnement en u profiteert van goede kortingen.