<  Terug naar het overzicht

PZC abonnementen en
aanbiedingen

 • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor
  9.00 uur ’s ochtends
 • 24 uur per dag actueel via de website en app
 • Al vanaf 1,20 per week
PZC. Al vanaf € 1,20 per week
de Telegraaf

Bespaar met een PZC abonnement

Wist je dat een abonnement op PZC interessant voor je is als je al één keer per week los de krant koopt?
Bovendien wordt PZC dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

  Winkelprijs Abonnementsprijs* Korting
 
Maandag t/m zaterdag Ma t/m za 3,27 per krant 1,- per krant 69% korting

* Een PZC abonnement is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

Pijl
Maandag t/m zaterdag
 
Winkelprijs 3,27 per krant
Weekabonnement* 1,- per krant
 

* Een PZC abonnement is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

Kies het PZC abonnement dat bij je past

Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

Abonnementsduur:

Compleet

Weekend

Digitaal

Digitaal
Basis

 
Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 6,25

per week

4,25

per week

3,75

per week

1,20

per week

Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
 
Onbeperkt Premium-artikelen Vink Vink Vink Vink
Digitale krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink
Elke zaterdag: magazine Mezza, Z en ZO Vink Vink Vink Vink
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink Vink Vink Vink
Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink

Compleet

6,-

per
week

Bekijk  »

Weekend

4,-

per
week

Bekijk  »

Digitaal

3,50

per
week

Bekijk  »

Digitaal Basis

Alleen bij een looptijd
van 1 of 2 jaar

0,81

per
week

Bekijk  »

Maandag t/m zaterdag:

Onbeperkt Premium-artikelen Vink
Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag) Vink
Elke zaterdag: magazine Mezza, Z en ZO Vink
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink
Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink
Kortingsperiode: 3 jaar
Weekprijs: 6,- per week
Bestel  »

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar
 • Altijd veilig en snel betalen
 • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
 • 14 dagen bedenktijd

Over PZC

PZC komt oorspronkelijk uit het jaar 1758 en is één van de oudste kranten van Nederland. Dagelijks brengt PZC jou het laatste nieuws en de achtergronden uit de Zeeuwse regio en de rest van de wereld. 24 uur per dag staat PZC voor je klaar met de digitale krant vol feiten, beleving, achtergronden en reportages. De redactie van PZC staat soms letterlijk met de voeten in het Zeelands klei: echt tussen de mensen. Het is daarom dat mensen die PZC lezen zich snel persoonlijk betrokken voelen bij de samenleving. De redactie gaat in samenwerking met andere kranten van DPG Media actief opzoek naar nieuws en zorgt voor uitstekend en uitgebreid nieuws uit binnen- en buitenland. Je kiest hoe je de krant wilt lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot de PZC op smartphone, tablet of computer. De journalistiek zoals je van PZC gewend bent: kritisch en betrokken.

De samenwerking met andere kranten van DPG Media resulteert in een uitstekend en uitgebreid pakket van zowel binnenlands als buitenlands nieuws.

Neem nu een abonnement op PZC en profiteer van maximaal 69% korting op de winkelprijs. Je kunt zelf bepalen hoe en wanneer je de krant wilt lezen. Zo kun je kiezen uit een Zaterdag + Digitaal abonnement (zaterdag op papier + dagelijks digitaal), een Compleet abonnement (maandag t/m zaterdag papier + dagelijks digitaal) of een Digitaal of Digitaal Basis abonnement. Profiteer nu en lees de krant die voor en door Zeeuwen is gemaakt al vanaf € 1,20 per week.

De weekendbijlagen van PZC

De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief de weekendbijlagen MEZZA magazine en de katernen Z en ZO.

Vrouw en Vrij

Mezza Dit magazine geeft je het echte weekendgevoel en vult je hele weekend met uitgebreide reportages en diepgaande interviews over de goede dingen van het leven. Het is een boeiende mix van eten en drinken, reizen, mode en interieur, muziek, uitgaan en boeken.

Z Achtergrondverhalen bij het nieuws, die jou persoonlijk raken.

ZO Praktische informatie bij alledaagse kwesties: tests en tips voor in huis, in de tuin, in de winkel, in de auto, in de opvoeding, nu ja, in alles eigenlijk.

Veelgestelde vragen

Welke abonnementen heeft PZC? Uitklappen

Met PZC heb je de keuze uit vier verschillende abonnementen. Je kunt dus zelf bepalen hoe en wanneer je krant wilt lezen. Je kunt kiezen uit:

 • Compleet abonnement:

 • Met een Compleet abonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant en je krijgt toegang tot de digitale versie van de krant op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot premium-artikelen. Met een Compleet krantenabonnement heb je dus altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


  • De papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  • Weekendbijlagen: Mezza magazine en de katernen Z en ZO
  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen
 • Zaterdag + Digitaal abonnement:

 • Met een Zaterdag + Digitaal abonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief alle weekendbijlagen voor urenlang leesplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen (inclusief bijlagen) op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Bovendien heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot premium-artikelen. Zo ontvang je met een Zaterdag + Digitaal abonnement de zaterdageditie op papier en blijf je de hele week altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.


  • De papieren krant (zaterdageditie)
  • Weekendbijlagen: Mezza magazine en de katernen Z en ZO
  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen
 • Digitaal abonnement:

 • Met een Digitaal abonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot premium-artikelen. Zo heb je met een Digitaal abonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen
 • Digitaal Basis abonnement:

 • Met een Digitaal Basis abonnement heb je via de website en via de mobiele nieuwsapp onbeperkt toegang tot premium-artikelen. Dit zijn nieuwsartikelen waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts. Niet-abonnees kunnen per maand slechts een beperkt aantal premium-artikelen lezen.


  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen

Op pzc.nl en in de mobiele nieuwsapp lees je naast regulier nieuws ook premium-artikelen. Dit zijn uitgebreide nieuwsartikelen, exclusief voor abonnees, die je herkent aan het gele label. Dit zijn bijvoorbeeld achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts waarmee PZC zich journalistiek onderscheidt. Als je bent ingelogd als abonnee, kun je onbeperkt premium-artikelen lezen.

Met PZC heb je de keuze uit vier verschillende abonnementen.
De abonnementsprijzen van PZC zijn als volgt:

3-jarige looptijd

Compleet abonnement: 26,- per maand.
Zaterdag + Digitaal abonnement 17,33 per maand.
Digitaal abonnement: 13,- per maand.

2-jarige looptijd

Compleet abonnement: 27,08 per maand.
Zaterdag + Digitaal abonnement 18,42 per maand.
Digitaal abonnement: 14,08 per maand.
Digitaal Basis abonnement: 5,20 per maand.

1-jarige looptijd

Compleet abonnement: 28,17 per maand.
Zaterdag + Digitaal abonnement 19,50 per maand.
Digitaal abonnement: 15,17 per maand.
Digitaal Basis abonnement: 6,07 per maand.

PZC heeft een losse winkelprijs van € 3,27 per krant.

Wist je dat je met een Compleet abonnement flink op de krant kunt besparen? Een losse krant kost je als abonnee slechts € 1,-. Zo krijg je maar liefst 69% korting. Bovendien wordt PZC dan elke dag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt premium-artikelen.

De zaterdageditie van PZC kost in de winkel € 4,10.

Ja! Direct na aanvraag van je PZC-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin je inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op pzc.nl en in de mobiele PZC app. Zo heb je meteen toegang tot de digitale versie van de krant en lees je onbeperkt premium-artikelen.

Heb je een Zaterdag + Digitaal of Compleet abonnement aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na je aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De onafhankelijke redactie van PZC brengt elke dag journalistiek van hoge kwaliteit inclusief premium-artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle abonnees van PZC en kun je alleen lezen als je bent ingelogd op de website of in de nieuwsapp met je PZC-account. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van alle voordelen die de krant te bieden heeft.

Met de gratis nieuwsapp van PZC ben je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met je online PZC-account. Zo kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en krijg je onbeperkt toegang tot premium-artikelen.

PZC wordt maandag t/m vrijdag bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digitale krant staat ’s ochtends vroeg om 6.00 uur online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant uiterlijk bezorgd om 9.00 uur ’s ochtends.

Ja! Je kunt de bezorging van PZC tijdelijk onderbreken. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of als je vanwege een andere reden langer van huis bent. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je weer thuiskomt.

Naast het aanvragen van een onderbreking, kun je de krant ook op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij vrienden of familie thuis. Zelf kun je de digitale krant dan gewoon door blijven lezen zoals je gewend bent via pzc.nl of in de mobiele PZC app. Zo blijf je op de hoogte, waar je ook bent.

Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen in je online PZC-account op pzc.nl. Deze service is alleen mogelijk als je een compleet abonnement hebt en de krant van maandag t/m zaterdag ontvangt. Geef je afwezigheid minimaal één week van te voren door.

De abonnementen van PZC zijn verkrijgbaar met een looptijd van één, twee of drie jaar. Hoe langer je de krant leest, des te hoger is jouw korting. De uitzondering hierop is het Digitaal Basis abonnement. Deze is enkel beschikbaar met een looptijd van één of twee jaar. Als abonnee krijg je maximaal 69% korting op de winkelprijs, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Nadat je een PZC-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je online een PZC-account aanmaken. Via jouw online account kun je vervolgens al je abonnementszaken regelen en je gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van PZC.

Openingstijden klantenservice
De klantenservice van PZC is bereikbaar via:

Telefoon: 088 – 056 1515

Van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur's ochtends tot 21.00* uur's avonds.
Op zaterdag van 9.00 uur 's ochtends tot 13.00 uur ‘s middags.

* De Klantenservice is op werkdagen het beste te bereiken na 14:00 uur.

Je kunt je abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van PZC of door in te loggen in je online PZC-account.

Opzeggen per telefoon
Je kunt PZC telefonisch bereiken op 088 – 056 1515.

Opzeggen via je online PZC-account
Je kunt je abonnement ook opzeggen door in te loggen in je online PZC-account.