Het grootste aanbod kranten van Nederland
Contact

dekranten.nl is een onafhankelijke aanbieder van proefabonnementen op kranten. Hierbij fungeert dekranten.nl als intermediair voor verschillende partijen. dekranten.nl is zelf dus geen uitgeverij en kan dus enkel vragen beantwoorden met betrekking tot onze website, de nieuwsbrief en uw gedane bestellingen. 

 

Via het onderdeel veelgestelde vragen vindt u het antwoord op bijna al uw vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u aanvullende informatie nodig, dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met dekranten.nl. Wij zorgen er voor dat u binnen drie werkdagen een antwoord ontvangt. 

 

Voor inhoudelijke vragen met betrekking tot uw abonnement zoals het wijzigen van uw adres of vragen over ontvangen facturen verwijzen wij u naar de betreffende uitgeverij. Vanuit het onderdeel 'Veelgestelde vragen' op onze site kunt u gemakkelijk de contactgegevens van het betreffende land vinden. Daarnaast kunt u hiervoor uiteraard ook het colofon in het blad raadplegen. 

 

Heeft u suggesties of tips voor dekranten.nl, dan kunt u deze doorsturen via de daarvoor aanwezige functie op de website.

 

Met vriendelijke groet,

dekranten.nl

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Email*
Onderwerp*
Uw bericht*