<  Terug naar het overzicht

AD abonnementen en aanbiedingen

 • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor
  9.00 uur ’s ochtends
 • 24 uur per dag actueel via de website en app
 • Al vanaf 1,20 per week
Algemeen Dagblad. Al vanaf € 1,20 per week
de Telegraaf

Bespaar met een AD abonnement

Wist je dat een AD abonnement interessant voor je is als je al één keer per week los de krant koopt?
Bovendien wordt het AD dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

  Winkelprijs Abonnementsprijs* Korting
 
Maandag t/m zaterdag Ma t/m za 3,12 per krant 1,- per krant 68% korting

* Een AD abonnement is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

Pijl
Maandag t/m zaterdag
 
Winkelprijs 3,12 per krant
Weekabonnement* 1,- per krant
 

* Incl. 6 dagen per week de digitale krant.

Kies het AD abonnement dat bij je past

Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

Abonnementsduur:

Compleet

Zaterdag
+ Digitaal

Digitaal

Digitaal
Basis

 
Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 6,25

per week

4,25

per week

3,75

per week

1,20

per week

Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
 
Onbeperkt Premium-artikelen Vink Vink Vink Vink
Digitale krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink
Elke zaterdag: magazine Mezza, Z en ZO Vink Vink Vink Vink
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink Vink Vink Vink
Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink

Compleet

6,-

per
week

Bekijk  »

Zaterdag + Digitaal

4,-

per
week

Bekijk  »

Digitaal

3,50

per
week

Bekijk  »

Digitaal Basis

Alleen bij een looptijd
van 1 of 2 jaar

0,81

per
week

Bekijk  »

Maandag t/m zaterdag:

Onbeperkt Premium-artikelen Vink
Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag) Vink
Elke zaterdag: magazine Mezza, Z en ZO Vink
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink
Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink
Kortingsperiode: 3 jaar
Weekprijs: 6,- per week
Bestel  »

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar
 • Altijd veilig en snel betalen
 • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
 • 14 dagen bedenktijd

Over het Algemeen Dagblad (AD)

Het AD brengt je 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland op een toegankelijke en aantrekkelijke manier. En in een handzaam tabloidformaat. Met een focus op sport, entertainment en regionieuws. Dankzij zo'n 900 redacteuren is het AD de grootste journalistieke organisatie van Nederland en heeft daarom altijd wel een verslaggever bij jou in de buurt. Niet voor niets staat het AD bekend om de snelle live-verslagen bij grote nieuwsfeiten.

Maar met nieuws alleen weet je nog niets. Met het AD lees, zie en hoor je wat de impact is van het nieuws op jouw leven. Het AD vertelt het nieuws op een voor iedereen toegankelijke, begrijpelijke en herkenbare manier.

Daarnaast besteedt het AD veel aandacht aan sport. Op maar liefst 16 pagina’s lees je alles over het nationale en internationale sportnieuws. Van binnenlands en buitenlands voetbal tot Formule 1, Wielrennen en Darts. Het AD wordt daarom ook beschouwd als de beste sportkrant van Nederland.

Het AD krijgt altijd de onderste steen boven. Want laten we eerijk zijn: online is tegenwoordig een hoop nepnieuws te vinden. Als lezer van het AD kun je dus vertrouwen op een onafhankelijke nieuwsredactie van redacteuren, specialisten en correpondenten die de feiten scheiden van de fabels en elkaar elke dag scherp houden.

De weekendbijlagen van het AD

De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief de weekendbijlagen MEZZA magazine en de katernen Z en ZO.

Vrouw en Vrij

Mezza Dit magazine geeft je het echte weekendgevoel en vult je hele weekend met uitgebreide reportages en diepgaande interviews over de goede dingen van het leven. Het is een boeiende mix van eten en drinken, reizen, mode en interieur, muziek, uitgaan en boeken.

Z Achtergrondverhalen bij het nieuws, die jou persoonlijk raken.

ZO Praktische informatie bij alledaagse kwesties: tests en tips voor in huis, in de tuin, in de winkel, in de auto, in de opvoeding, nu ja, in alles eigenlijk.

Veelgestelde vragen

Welke abonnementen heeft het AD? Uitklappen

Met het AD heb je de keuze uit vier verschillende abonnementen. Je kunt dus zelf bepalen hoe en wanneer je krant wilt lezen. Je kunt kiezen uit:

 • Compleet abonnement:

 • Met een Compleet abonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant en je krijgt toegang tot de digitale versie van de krant op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot alle online en premium-artikelen. Met een compleet krantenabonnement heb je dus altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


  • De papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  • Weekendbijlagen: Mezza magazine en de katernen Z en ZO
  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen
 • Zaterdag + Digitaal:

 • Met een Zaterdag + Digitaal abonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief alle weekendbijlagen voor urenlang leesplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen (inclusief bijlagen) op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Bovendien heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot alle online en premium-artikelen. Zo ontvang je met een weekendabonnement de zaterdageditie op papier en blijf je de hele week altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws


  • De papieren krant (zaterdageditie)
  • Weekendbijlagen: Mezza magazine en de katernen Z en ZO
  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen
 • Digitaal abonnement:

 • Met een Digitaal abonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot alle online en premium-artikelen. Zo heb je met een digitaal krantenabonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


  • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen
 • Digitaal Basis abonnement:

 • Met een Digitaal Basis abonnement heb je via de website en via de mobiele nieuwsapp onbeperkt toegang tot alle online en premium-artikelen. Dit zijn nieuwsartikelen waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts. Niet-abonnees kunnen per maand slechts een beperkt aantal premium-artikelen lezen.


  • Onbeperkt toegang tot premium-artikelen

Op ad.nl en in de mobiele nieuwsapp lees je naast regulier nieuws ook premium-artikelen. Dit zijn uitgebreide nieuwsartikelen, exclusief voor abonnees, die je herkent aan het gele label. Dit zijn bijvoorbeeld achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts waarmee het AD zich journalistiek onderscheidt. Als je ingelogd bent als abonnee, kun je onbeperkt premium-artikelen lezen.

Met het AD heb je de keuze uit vier verschillende abonnementen.
De abonnementsprijzen van het AD zijn als volgt:

3-jarige looptijd

Compleet abonnement: 24,- per 4 weken
Zaterdag + Digitaal 16,- per 4 weken.
Digitaal abonnement: 14,- per 4 weken.

2-jarige looptijd

Compleet abonnement: 25,- per 4 weken
Zaterdag + Digitaal 17,- per 4 weken.
Digitaal abonnement: 15,- per 4 weken.
Digitaal Basis abonnement: 4,80 per 4 weken.

1-jarige looptijd

Compleet abonnement: 26,- per 4 weken.
Zaterdag + Digitaal 18,- per 4 weken.
Digitaal abonnement: 16,- per 4 weken.
Digitaal Basis abonnement: 5,60 per 4 weken.

Het AD heeft een losse winkelprijs van € 3,12 per krant.

Wist je dat je met een Compleet abonnement flink op de krant kunt besparen? Een losse krant kost je als abonnee slechts € 1,20. Zo krijg je maar liefst 68% korting. Bovendien wordt het AD dan elke dag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt premium-artikelen.

De zaterdageditie van het AD kost in de winkel € 3,95.

Ja! Direct na aanvraag van je AD-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin je inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op ad.nl en in de mobiele AD app. Zo heb je meteen toegang tot de digitale versie van de krant en lees je onbeperkt premium-artikelen.

Heb je een Zaterdag + Digitaal of Compleet abonnement aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na je aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De onafhankelijke redactie van het AD brengt elke dag journalistiek van hoge kwaliteit inclusief alle online premium-artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle abonnees van het AD en kun je alleen lezen als je bent ingelogd op de website of in de nieuwsapp met je AD-account. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van alle voordelen die de krant te bieden heeft.

Met de gratis nieuwsapp van het AD ben je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met je online AD-account. Zo kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en krijg je onbeperkt toegang tot alle premium-artikelen.

Het AD wordt maandag t/m vrijdag bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digitale krant staat ’s ochtends vroeg om 6.00 uur online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant uiterlijk bezorgd om 9.00 uur ’s ochtends. Deze service is alleen mogelijk als je een Compleet abonnement

Ja! Je kunt de bezorging van het AD tijdelijk onderbreken. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of als je vanwege een andere reden langer van huis bent. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je weer thuiskomt.

Naast het aanvragen van een onderbreking, kun je de krant ook op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij vrienden of familie thuis. Zelf kun je de digitale krant dan gewoon door blijven lezen zoals je gewend bent via ad.nl of in de mobiele AD app. Zo blijf je op de hoogte, waar je ook bent.

Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen in je online AD-account op ad.nl. Deze service is alleen mogelijk als je een compleet abonnement hebt en de krant van maandag t/m zaterdag ontvangt. Geef je afwezigheid minimaal één week van te voren door.

De abonnementen van het AD zijn verkrijgbaar met een looptijd van één, twee of drie jaar. Hoe langer je de krant leest, des te hoger is jouw korting. De uitzondering hierop is het Digitaal Basis abonnement. Deze is enkel beschikbaar met een looptijd van één of twee jaar. Als abonnee krijg je maximaal 68% korting op de winkelprijs, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Nadat je een AD-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je online een AD-account aanmaken. Via jouw online account kun je vervolgens al je abonnementszaken regelen en je gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van het AD.

Openingstijden klantenservice
De klantenservice van het AD is bereikbaar via:

Telefoon: 088 – 050 5050

Van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur's ochtends tot 21.00* uur's avonds.
Op zaterdag van 8.30 uur 's ochtends tot 13.00 uur ‘s middags.

* De Klantenservice is op werkdagen het beste te bereiken na 14:00 uur.

Je kunt je abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de AD klantenservice of door in te loggen in je online AD-account.

Opzeggen per telefoon
Je kunt het AD telefonisch bereiken op 088 – 55 666 11.

Opzeggen via je online AD account
Je kunt je abonnement ook opzeggen door in te loggen in je online AD-account.