<  Terug naar het overzicht

De Amsterdamse krant met aandacht voor
onze hoofdstad en de wereld eromheen

  • Bezorgd vóór 7.00 uur en op zaterdag voor
    11.00 uur ‘s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en in
    de app
  • Al vanaf 2,- per week
Het Parool

Kies het abonnement dat bij je past

Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

Abonnementsduur:

Maandag t/m zaterdag

Zaterdag
+ digitaal

Digitaal

Digitaal Basis

 
Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 4,27

per week

2,62

per week

1,77

per week

Alleen bij een
looptijd van
1 jaar

per week

Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
 
Onbeperkt online Plus-artikelen
Interactieve Digitale Editie (in de app)
Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: magazine PS van de Week en Vrij
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)

Maandag t/m
zaterdag

4,27

per
week

Bekijk  »

Zaterdag +
digitaal

2,62

per
week

Bekijk  »

Digitaal

1,77

per
week

Bekijk  »

Digitaal Basis

Alleen bij een looptijd van 1 jaar

0,81

per
week

Bekijk  »

Maandag t/m zaterdag:

Onbeperkt online Plus-artikelen
Interactieve Digitale Editie (in de app)
Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: magazine PS van de Week en Vrij
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
Kortingsperiode: 3 jaar
Weekprijs: 4,27 per week
Bestel  »

Abonnementsduur:

3 jaar 2 jaar 1 jaar
Het Parool aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees.
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot Plus-artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

Over Het Parool

Het Parool begon als verzetskrant op 10 februari 1941. Van oudsher is Het Parool een echte Amsterdamse krant en als geen andere krant weet Het Parool dan ook het nieuws uit en rond de regio Amsterdam te brengen. Zonder daarbij iets te missen van het nationale én natuurlijk internationale nieuws, gezien van uit het perspectief van de hoofdstad.

Wat Het Parool uniek maakt is de zeer complete Amsterdamse cultuuragenda. Tips en recensies over uitgaan, culinair genieten, cultuur, kortom alles wat iedereen die Amsterdam een warm hart toedraagt interesseert. En dat Het Parool meer is dan alleen een stadskrant, blijkt wel uit het feit dat de krant in 2020 voor de tweede maal in vijf jaar is uitgeroepen tot 'European Newspaper of the Year' en ook maar liefst twee keer tot 'World's Best Designed Newspaper'. Daar heeft het kwaliteitsnieuws, de frisse vormgeving en de populaire PS weekendbijlage een doorslaggevende rol bij gespeeld.

Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant

De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief het magazine PS van de Week en de katern Vrij.

Magazine, Zaterdag en Boeken & Wetenschap

PS van de Week Het magazine PS van de Week bevat onder meer een uitgebreide Amsterdamse uitgaansagenda, een groot interview en de populaire rubrieken Proefwerk en Mijn Amsterdam.

Vrij Een uitgebreid weekendkatern over kunst, media, mode, boeken, muziek, wetenschap en geschiedenis.

Veelgestelde vragen

Kan ik als nieuwe abonnee van Het Parool meteen de krant lezen?
Ja! Direct na aanvraag van je Parool-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op parool.nl en in de mobiele Parool app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de krant en onbeperkt online toegang tot alle Plus-artikelen.

Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.
Met de mobiele Parool app blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot alle Plus-artikelen.
De onafhankelijke redactie van Het Parool maakt zich sterk voor goede onderzoeksjournalistiek inclusief alle Plus-artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle Parool-abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze Plus-artikelen die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.
Het Parool wordt doordeweeks bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. Ook de digitale editie en de digtale krant (pdf) staan 's ochtends vroeg online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd op de gebruikelijke tijd: voor 11.00 uur ’s ochtends.
Als je op vakantie bent of om een andere reden langer van huis bent, dan kun je bij Het Parool gebruikmaken van de vakantieservice. Met deze vakantieservice kun je de bezorging tijdelijk pauzeren of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op parool.nl. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent. Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen met je persoonlijke account op parool.nl.
Nadat je een Parool-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je vervolgens online een persoonlijk Parool-account aanmaken. Dit account heb je nodig om gebruik te maken van alle abonnee voordelen, maar in jouw persoonlijke account kun je ook je (abonnements)gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de telefonische klantenservice van Het Parool.