Het grootste aanbod kranten van Nederland
De Gelderlander

Het dagblad voor de regio Gelderland: De Gelderlander

  • Wordt verspreid in het grootste gedeelte van Gelderland en in kleine delen van Noord-Brabant, Limburg en Utrecht met maar liefst 14 regio edities
  • Ook dagelijks de krant op uw PC, tablet en smartphone 
  • De dikke weekendkrant met de extra &Magazine 
Lees meer
Kies uw abonnement:

Bestel
38,40
4,-
Recensies
Gemiddelde score:
28 oktober 2015, Westervoort, Mevr. BCM Looijschilder


Heerlijke krant
"De Gelderlander is een heerlijke ochtendkrant. Alles wat je aan nieuws belangrijk vindt staat hier in. Het fijne is dat alles uit de regio er ook in staat. Gewoon een eerlijke, heerlijke krant die je graag leest."
28 oktober 2015, RIJSATERWOUDE, Mevr. y van Rosmalen


deze krant is echt een toppie
"ik weet nog heel goed dat mijn pa.altijd deze krant houd.ja ik kom uit nijmegen,en woon nu al heel lang in een dorp.ik was 4 jaar toen mijn pa deze krant al houd.mijn pa houd duifen.en op later leeft tijd wau wij ook wel eens die krant lezen.je je begrijp het wel.de krant lach dan in het duifen hok,dus geen krant voor ons.dus ging we na de groenstraat om als nog voor ons deze krant te kopen.maar die kant werd dus vedeelt tussen 5 persoontjes.ja ja de langen heet mijn pa in nijmegen.op een zaterdag ochten riep de buur man.zeg langen heb je de krant al??mag ik die even in zien.nu me pa zei daar op,van als je nu eens na de winkel ga.dan hoef je mijn krant dus niet.mijn kinders kopen hem nu ook zelf als ze hem willen.nu deze krant de Gelderlander was destijd dus iets belankrijk in ons gezin,hij ging dus van de een na de ander,maar de krant van pa die bleef in het duifen hok.mijn pa is er niet meer.en ieder een is uit nijmegen weg.maar ik zag dit sta.en moest weer denk aan toen.en daar van zeg ik dat deze krant een toppie is, omdat het een gezinskrant is."
27 oktober 2015, Arnhem, Dhr. Gert de Bree


Het begin van mijn dag
"Het begin van mijn dag is altijd het lezen van de Gelderlander. Ik ben nu al een lange tijd geabonneerd en ik lees het blad nog steeds met veel plezier. de Gelderlander bevat veel nieuws uit de regio Gelderland maar ook actueel Nederlands en wereld nieuws. Ik kan de Gelderlander aan iedereen aanraden die graag leest over zijn regio."
Meer weergeven
26 oktober 2015, Velp, Dhr. Berry de Vis


Mijn regio
"In de Gelderlander lees ik altijd veel nieuwtjes uit mijn regio. Aan elk artikel wordt veel aandacht besteed en de krant altijd actueel. Ik ben inmiddels al een paar jaar vaste abonnee en ik ben zeer tevreden. De Gelderlander kan ik aan iedereen aanraden die uit Gelderland om omgeving komt en graag het laatste regionale en nationale nieuws leest."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van dekranten.nl
Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief van dekranten.nl en maak kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,-.
Over De Gelderlander

De Gelderlander is met meer dan 120.000 abonnees de grootste en meest gelezen krant in uw regio.

Met een abonnement op de krant De Gelderlander ontvangt u een krant boordevol internationaal, nationaal en regionaal nieuws. U ontvangt als abonnee iedere week de bijlagen Sport, Publiek (kunst en cultuur), Ping! (materiële kant van het leven), Agenda, Wel & Wee (gezondheid) en een uitgebreide zaterdagbijlage bij uw krant. Deze zaterdagbijlage is extra gevuld met onderwerpen als cultuur, lifestyle, reizen en uitgaan. Neem nu een abonnement op De Gelderlander en profiteer van 2% korting bij dekranten.nl!