<  Terug naar het overzicht

De krant met focus op regio,
sport & entertainment

  • Bezorgd vóór 7.00 uur, en op zaterdag voor 9.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf 1,20 per week
Het Algemeen Dagblad

Kies het abonnement dat bij je past

Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

Abonnementsduur:

Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

Abonnementsduur:

Maandag t/m zaterdag

Zaterdag
+ digitaal

Digitaal

PREMIUM

 
Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 4,27

per week

2,62

per week

1,77

per week

Alleen bij een
looptijd van
1 jaar

per week

Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
 
Onbeperkt Premium-artikelen
Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: magazine Mezza, Z en ZO
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)

Maandag t/m
zaterdag

4,27

per
week

Bekijk  »

Zaterdag +
digitaal

2,62

per
week

Bekijk  »

Digitaal

1,77

per
week

Bekijk  »

PREMIUM

Alleen bij een looptijd van 1 jaar

0,81

per
week

Bekijk  »

Maandag t/m zaterdag:

Onbeperkt Premium-artikelen
Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
Elke zaterdag: magazine Mezza, Z en ZO
Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
Kortingsperiode: 3 jaar
Weekprijs: 4,27 per week
Bestel  »

Abonnementsduur:

3 jaar 2 jaar 1 jaar
Het Algemeen Dagblad aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees.
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Toegang tot alle PREMIUM artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

Over het Algemeen Dagblad (AD)

Het AD brengt je 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland op een toegankelijke en aantrekkelijke manier. En in een handzaam tabloidformaat. Met een focus op sport, entertainment en regionieuws. Dankzij zo'n 900 redacteuren is het AD de grootste journalistieke organisatie van Nederland en heeft daarom altijd wel een verslaggever bij jou in de buurt. Niet voor niets staat het AD bekend om de snelle live-verslagen bij grote nieuwsfeiten.

Maar met nieuws alleen weet je nog niets. Met het AD lees, zie en hoor je wat de impact is van het nieuws op jouw leven. Het AD vertelt het nieuws op een voor iedereen toegankelijke, begrijpelijke en herkenbare manier.

Daarnaast besteedt het AD veel aandacht aan sport. Op maar liefst 16 pagina’s lees je alles over het nationale en internationale sportnieuws. Van binnenlands en buitenlands voetbal tot Formule 1, Wielrennen en Darts. Het AD wordt daarom ook beschouwd als de beste sportkrant van Nederland.

Het AD krijgt altijd de onderste steen boven. Want laten we eerijk zijn: online is tegenwoordig een hoop nepnieuws te vinden. Als lezer van het AD kun je dus vertrouwen op een onafhankelijke nieuwsredactie van redacteuren, specialisten en correpondenten die de feiten scheiden van de fabels en elkaar elke dag scherp houden.

Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant

De extra dikke weekendkrant wordt bezorgd inclusief het magazine Mezza en de katernen Z en ZO.

Vrouw en Vrij

Mezza Dit magazine geeft je het echte weekendgevoel en vult je hele weekend met uitgebreide reportages en diepgaande interviews over de goede dingen van het leven. Het is een boeiende mix van eten en drinken, reizen, mode en interieur, muziek, uitgaan en boeken

Z Achtergrondverhalen bij het nieuws, die jou persoonlijk raken.

ZO Praktische informatie bij alledaagse kwesties: tests en tips voor in huis, in de tuin, in de winkel, in de auto, in de opvoeding, nu ja, in alles eigenlijk.

Veelgestelde vragen

Kan ik als nieuwe abonnee van het AD meteen de krant lezen?
Ja! Direct na aanvraag van je AD-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op ad.nl en in de mobiele AD app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de krant en onbeperkt online toegang tot alle Premium-artikelen.

Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd? Dan ontvang je de eerste papieren krant ongeveer een week na aanvraag of op een later moment als je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.
Met de mobiele AD app blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot alle Premium-artikelen.
De onafhankelijke redactie van het AD maakt zich sterk voor goede onderzoeksjournalistiek inclusief alle Premium-artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor alle AD-abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze Premium-artikelen die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben
Het Algemeen Dagblad (AD) wordt doordeweeks bezorgd vóór 7.00 uur ’s ochtends. De digtale krant (pdf) staat ‘s ochtends vroeg om 6.00 uur online. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant bezorgd vóór 9.00 uur ’s ochtends.
Als je op vakantie bent of om een andere reden langer van huis bent, dan kun je bij het AD gebruikmaken van de vakantieservice. Met deze vakantieservice kun je de bezorging tijdelijk pauzeren of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op ad.nl. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent. Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen met je persoonlijke account op ad.nl.
Nadat je een AD-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je vervolgens online een persoonlijk AD-account aanmaken. Dit account heb je nodig om gebruik te maken van alle abonnee voordelen, maar in jouw persoonlijke account kun je ook je (abonnements)gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de telefonische klantenservice van het AD.