Ontdek jouw ideale krantenabonnement

De krant maakt je wijzer.
Met betrouwbare informatie

 • Kies uit een ruim aanbod van landelijke en regionale kranten
 • Lees de krant op papier, digitaal of uitsluitend online
 • Verrijk jezelf met goede onderzoeksjournalistiek
Al vanaf 0,81 per week
de Telegraaf

Bespaar met een abonnement

Wist je dat een krantenabonnement interessant voor je is als je al één keer per week de krant los koopt?
Bovendien wordt de krant dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

Prijsvoorbeeld de Volkskrant
  Winkelprijs Abonnementsprijs* Korting
 
Zaterdag 4,60 per krant 4,00 per krant 13% korting
Maandag t/m zaterdag Ma t/m za 3,77 per krant 1,08 per krant 71% korting

* Een Volkskrant abonnement is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

Prijsvoorbeeld de Telegraaf
Zaterdag
 
Winkelprijs 4,60 per krant
Zaterdagabonnement* 4,00 per krant
 
Maandag t/m zaterdag
 
Winkelprijs 3,77 per krant
Weekabonnement* 1,08 per krant
 

* Een Volkskrant abonnement is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

 

Kies de krant die bij je past

Je hebt de keuze uit de volgende landelijke kranten:

De krant maakt je wijzer

Nieuws hoor en lees je overal om je heen. Maar hoe onderscheid je de feiten van fabels? En wat zijn de achtergronden bij deze vluchtige nieuwsitems? De krant zoekt het voor je uit. Vertrouw op goede onderzoeksjournalistiek. Elke dag opnieuw.

 • De krant geeft betekenis en verdieping
 • Op basis van feiten, analyse en achtergronden
 • Vorm je mening op basis van betrouwbare informatie

Kies het abonnement dat bij jou past

Een compleet krantenabonnement Uitklappen
Met een compleet krantenabonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant in de bus en je kunt op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele app op je tablet of smartphone. Daarnaast heb je als abonnee onbeperkt online toegang tot alle premium artikelen, zowel op de website als in de mobiele app. Zo heb je met een compleet krantenabonnement altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.
Met een zaterdag krantenabonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief bijlagen voor urenlang lees- en bladerplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele app op je tablet of smartphone. Natuurlijk inclusief alle (weekend)bijlagen. Bovendien heb je als abonnee onbeperkt online toegang tot alle premium artikelen, zowel op de website als in de mobiele app. Zo heb je met een zaterdag krantenabonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.
Met een digitaal krantenabonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele app op je tablet of smartphone. Natuurlijk inclusief alle (weekend)bijlagen. Daarnaast heb je als abonnee onbeperkt online toegang tot alle premium artikelen, zowel op de website als in de mobiele app. Zo heb je met een digitaal krantenabonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.
Met een PREMIUM-, Plus of online krantenabonnement heb je via de website en via de mobiele app onbeperkt online toegang tot alle PREMIUM-, Plus- of online artikelen. Dit zijn artikelen waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews en columns. Niet-abonnees kunnen maar een gering aantal PREMIUM-, Plus- of online artikelen per maand lezen.

De krant is altijd dichtbij

Met verslaggevers bij jou in de buurt én aan de andere kant van de wereld

Lokaal

Regionaal nieuws
De krant brengt nieuws
uit jouw regio

Lokaal

Landelijk nieuws
De krant brengt nieuws
uit het hele land

Lokaal

Wereldnieuws
De krant brengt nieuws
uit alle uithoeken van de wereld

Veelgestelde vragen over de krant

Kan ik als nieuwe abonnee meteen de krant lezen? Uitklappen
Ja! Direct na aanvraag van je abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw persoonlijke gegevens. Aan de hand van deze e-mail kun je een persoonlijk account aanmaken op de website van de krant. Met dit account kun je direct inloggen en beginnen met lezen, zowel op de website als in de mobiele app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de krant en onbeperkt online toegang tot alle PREMIUM-, Plus- of online artikelen.
Met de mobiele nieuwsapp blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in met jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen.

Sommige kranten bieden in hun mobiele apps niet alleen de digitale krant en de laatste nieuwsartikelen, maar ook onderscheidende interactieve content met beeld en geluid.
De onafhankelijke krantenredacties maken zich sterk voor goede onderzoeksjournalistiek inclusief alle online, Premium- en Plus-artikelen. Deze artikelen zijn exclusief beschikbaar voor abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze artikelen die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.
Verreweg de meeste kranten worden doordeweeks ’s ochtends vroeg bezorgd. Vaak al vóór 7.00 of 8.00 uur ‘sochtends. Op zaterdag wordt de extra dikke weekendkrant vaak iets later bezorgd, maar de meeste kranten garanderen evengoed een bezorging in de ochtend.

Tip: Als je hierboven de keuze voor een krant hebt gemaakt, dan kun je bij de veelgestelde vragen onderaan de pagina lezen welke bezorgtijden de specifieke krant hanteert.
Als je op vakantie bent of om een andere reden langer van huis bent, dan bieden de meeste kranten je een vakantieservice. Met deze vakantieservice kun je de bezorging tijdelijk pauzeren of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op de website van de krant. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent.
Nadat je een krantenabonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail, of met het bezoeken van de website van de krant, kun je vervolgens online een persoonlijk account aanmaken. Dit account heb je nodig om alle abonnee voordelen te activeren, maar ook om je (abonnements)gegevens te wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de telefonische klantenservice.

Tip: Als je hierboven de keuze voor een krant hebt gemaakt, dan kun je bij de veelgestelde vragen onderaan de pagina lezen hoe je jouw abonnementsgegevens kunt wijzigen.

Verrijk jezelf met goede onderzoeksjournalistiek

Bekijk de abonnementen  »
 • Altijd het laatste
  nieuws
 • Columns
 • Video’s en exclusieve
  online content
 • Nieuwsfoto's en
  fotoreportages
 • Cijfers & analyse
 • Opinie, debat
  en interviews